Καλωσόρισμα εκδήλωσης Παγκόσμιας μέρας Λύκου 2016

Post date: May 15, 2016 5:28:07 AM

Κυρίες και Κύριοι ,

Φίλες και Φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στη σημερινή εκδήλωση της Lupus Cyprus για την Παγκόσμια Ημέρα Λύκου 2016.

Η 10 η Μαΐου, τιμάται από όλα τα ανά τον κόσμο Οργανωμένα Σύνολα ατόμων με Λύκο με διάφορες εκδηλώσεις δράσης και ευαισθητοποίησης για την ιδιόμορφη και σοβαρή αυτή νόσο, με κύριο άξονα τη διασφάλιση σε όλα τα άτομα μιας καλής , μακρόχρονης και δημιουργικής ζωής και ειδικότερα την πρόσβαση τους στην κατάλληλη και σύγχρονη θεραπευτική αντιμετώπιση.

Η σημερινή εκδήλωση της Lupus Cyprus ,εναρμονίζεται με την παγκόσμια δράση και σηματοδοτεί τη δική μας κοινή πορεία δράσης και διεκδίκησης του δικαιώματος πρόσβασης, του κάθε ατόμου με ΣΕΛ στην Κύπρο , στην ενδεδειγμένη σύγχρονη Θεραπευτική αντιμετώπιση ,στήριξη και αποκατάσταση, μέσα από την Ίδρυση και λειτουργία της Πρώτης στην Κύπρο Πολυδύναμης Κρατικής Ρευματολογικής Κλινικής / Εξειδικευμένου Κέντρου Λύκου .

Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη τιμή τους εκλεκτούς Ομιλητές μας. Τον professor Δρ Γαβριήλ Παναγή. Ένα διακεκριμένο, καταξιωμένο και διεθνούς κύρους επιστήμονα με πολύ πλούσιο και αξιόλογο επιστημονικό έργο και προσφορά στον τομέα των ρευματικών παθήσεων. Τη Δρα Αφροδίτη Τσιρογιάννη, Ρευματολόγο με σημαντικό έργο και προσφορά στην αντιμετώπιση των ρευματικών παθήσεων.

Τέλος θα θέλαμε να αναφέρουμε ένα ιδιαίτερα σημαντικό και τιμητικό για την Ομάδα μας γεγονός. Το μέλος μας Ανδρέας Παντελή, θα λάβει μέρος στον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης εκπροσωπώντας τον LUPUS EUROPE και αφιερώνει την εβδομάδα αυτή της προπόνησης του στην Κύπρο.

Σας Ευχαριστώ θερμά για τη συμμετοχή σας,

Στάλω